جلسه کارگروه عملیاتی سلامت نوزادان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبدانان برگزار شد
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت، جلسه کارگروه عملیاتی سلامت نوزادان با حضور سرپرست شبکه بهداشت و اعضای کارگروه در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبدانان با دستور کار علل و عوامل افزایش نارسی و راهکارهای کاهش میزان پره ترم زایی برگزار شد .
در این جلسه سرپرست شبکه بهداشت ، با اشاره به اهمیت و کنترل نشان گرهای بهداشتی قبل، حین و بعد از زایمان برای داشتن خانواده ای سالم، در ارتباط با زایمان زودرس اظهار داشت: زایمان زودرس همیشه یکی از مسایلی است که موجب نگرانی پزشکان و والدین می باشد. این رخداد با این که غیرقابل اجتناب است اما بایستی بدانیم همیشه در رخ دادن یا ندادن یک پدیده عواملی فعال هستند.
دکتر بهزاد اصل مرز در ادامه به لزوم شناسایی آن عوامل و پیشگیری و در صورت لزوم، انجام درمان های لازم و مرتبط با آن عوامل تاکید کرد.
در همین راستا، مسئول بهداشت خانواده شهرستان ، آمار و شاخص های نارسی در چند سال اخیر را ارائه نمود. سپس گروه متخصصین زنان و کارشناس مادران-نوزادان و سایر اعضاء حاضر در جلسه دیدگاههای خود را در خصوص پیشگیری از تولد نوزادان نارس و شناسایی به موقع مادران باردار پرخطر ارائه کردند. در آخر این جلسه ، پس از مشارکت فعال و بحث و تبادل نظر اعضاء ، در ارتباط با مباحث مطرح شده، عناوین فعالیت هایی مشخص مصوب گردید و مقرر گردید هر کدام از تیم ها، گزراش فعایت های صورت گرفته را تهیه و در جلسات آتی کارگروه ارائه نماید.
