افزودن محتوا...

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 09 مرداد 1403
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به دبیری شبکه بهداشت، در فرمانداری آبدانان برگزار شد

  جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به دبیری شبکه بهداشت، در فرمانداری آبدانان برگزار شد

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی شبکه، جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی ، با حضور همه اعضا در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد .‌

در این جلسه سرپرست شبکه بهداشت و درمان، به عنوان دبیر جلسه، ضمن تسلیت و آرزوی قبولی عزاداری ها به مناسبت ایام محرم و بیان محورهای این جلسه کارگروه، در ارتباط با خود مراقبتی, ضمن تعریف آن به عنوان اولین موضوع مورد بحث، بیان کرد:برخورداری جهان از سواد سلامت، به عنوان یکی از ملزومات خود مراقبتی، حدود پنجاه درصد است و کسانی که دارای سواد سلامت هستند، خود مراقبتی بیشتری دارند و در مقابل آسیب های اجتماعی ایمن تر هستند .

ایرج صفری در ادامه، ارکان و ابعاد خود مراقبتی (اجتماعی، فردی، سازمانی) را معرفی کرد .

سرپرست شبکه بهداشت در ادامه بیماری تب دنگی را به عنوان محور دوم جلسه معرفی و در ارتباط با راه های انتقال، پیشگیری، درمان، سیر بیماری و گروه های آسیب پذیر توضیحاتی ارایه کرد.

صفری همچنین به مورد حیوان گزیدگی به عنوان محور سوم جلسه پرداخت و ضمن ارایه آمار، وضعیت شهرستان در این رابطه را بیان و نقش و شیوه همکاری دیگر سازمان ها در این رابطه را تصریح کرد.

در آخر ، رحمانی، فرماندار شهرستان، بر نقش همه سازمان ها مخصوصا نقش محوری برخی سازمان ها مثل شهرداری تاکید کرد و همکاری همگانی جهت داشتن شهری مناسب برای زندگی را ضروری دانست.

 

 

تصاویر
  • جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به دبیری شبکه بهداشت، در فرمانداری آبدانان برگزار شد
  • جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به دبیری شبکه بهداشت، در فرمانداری آبدانان برگزار شد
  • جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به دبیری شبکه بهداشت، در فرمانداری آبدانان برگزار شد
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو