اخبار حداقل

همایش روز جهانی رابطین سلامت در شبکه بهداشت و درمان آبدانان

گزارش همایش بزر گ داشت روز جهانی داوطلب سلامت

در مورخه 17/9/95 در سالن ارشاد اسلامی شهرستان  آبدانان با حضور ریاست محترم شبکه بهداشت جناب آقای دکتر علیزاده و کارشناسان ستادی و کلیه داوطلبان سلامت و مربیان داوطلبان سلامت مراکز و خانه های بهداشت و نماینده فرمانداری – صدا و سیما – سازمان تبلیغات اسلامی و هیات مذهبی همایشی برگزار گردید . در این همایش پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آقای دکتر علیزاده بیانات مفصلی در خصوص تاریخچه تشکیل رابط سلامت و همچنین نقش داوطلب سلامت در ارتقاء سلامت خانواده و جامعه و همکاری آنها با بخش بهداشت و درمان و همچنین اهمیت بیماریهای غیر واگیر حول محورشعار  رو ز جهانی داوطلب سلامت ارائه نمودند .سپس سرکار خانم فریده قلی پور کارشناس جلب مشارکتهای مردمی درخصوص تعریف رابط سلامت و شرح وظایف انها و مربیان رابطین سلامت در مراکز و خانه های بهداشت و اهمیت روز جهانی داوطلب سلامت مطالبی بیان و از انها تقدیر و تشکر به عمل آوردند و به 10 نفر اول و فعال کارت هدیه 500000 ریالی و برای سایرین هدایایی مناسب تهیه واهداء گردید در پایان از همه حضار پذیرایی به عمل آمد و جلسه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد خاتمه یافت .

گزارش فعالیتهای روز جهانی داوطلب سلامت

درج شعا رجهانی روز داوطلب سلامت در سربرگ مکاتبات اداری

برگزاری همایش بزرگداشت روز جهانی داوطلب سلامت

اهدائ جوایز به کلیه داو طلبان سلامت ( 10 نفر فعال کارت هدیه 500000 ریالی )